waterleider

WaterLeider heeft een doel: een groenblauwe stad. We opereren zonder politieke of economische belangen en zijn wars van prestige. Dat maakt de weg naar de hoofddoelen flexibel. We gaan voor:

* meer planten;
* beter (bewuster) gebruik van water;
* ondersteunen van biodiversiteit.

Dit doen we door zelf projecten te maken, door te werken in opdracht van overheden en bedrijven, van advies tot uitvoering. En we willen vooral de doelen halen door anderen te inspireren en motiveren actie te ondernemen. Zoals we zelf een groep van duurzame doeners zijn, hopen we de duurzame transitie te versnellen door kennis en ervaring te delen. Pay it forward is de kracht achter een succes waar iedereen wat aan heeft.

Dit alles doen we volgens een ecologisch verdienmodel met milieuwinst als doel, waarbij geld een middel is om dat te bereiken. Als je onze idee├źn gebruikt om je eigen projecten te draaien, is dat te gek, maar daar daar vragen we wel iets voor terug. De credits, daar zijn we wel gevoelig voor, want het zijn tenslotte professionals die hun creativiteit en energie in WaterLeider steken.

Neem eens een kijkje op onze website waterleider.nl